Blog

On the road evening #1 - Aan tafel met Marianne Vos, Barbara Barend, Gaby Gaby, Charlotte Labee en Nynke de Jong

On the road evening #1 - Aan tafel met Marianne Vos, Barbara Barend, Gaby Gaby, Charlotte Labee en Nynke de Jong

Wij gaan het land in om jou (nog vaker) op de fiets te krijgen. Van meiden die nog nooit op een racefiets hebben gezeten tot doorgewinterde wielrensters. Jong en oud. Onze tafelgasten en ik leren jou alle ins en outs van het wielrennen. Een programma vol workshops en amusement, met een gezonde dosis humor: de perfecte combinatie voor een avondje uit.

Programma

Vergroot je kennis tijdens het rondetafelgesprek, waar er wordt gepraat over de lifestyle van fietsen. Verhalen van beginnende wielrensters tot de ervaring van een wereld- en Olympisch kampioen. En hoe zie je er het beste uit op de fiets? Daarnaast is er ook fietskunst en krijg je informatie over wat je wel en niet moeten eten op- en naast de fiets. Van fashion tot materiaal, van voeding tot training. Onze tafelgasten delen hun ervaring en beantwoorden al je vragen. Tussen het rondetafelgesprek door kun je workshops volgen op de wielermarkt waar jij alles wat met de lifestyle van het wielrennen te maken heeft tegenkomt: fietsen, kleding, fashion, art, boeken, materiaal technieken, arrangementen, events, fietsmetingen en nog veel meer. Voor meiden die nog nooit op de fiets hebben gezeten tot meiden die wekelijks honderden kilometers afleggen; voor iedereen is er wat.

Datum: Donderdagavond 27 november
Locatie: Van der Valk Hotel Vught, Bosscheweg 2, Vught

18:30 - 19:30 Inloop en workshops op de markt
19:30 - 20:15 Rond de tafel gesprek #1
20:15 - 21:00 Workshops & markt
21:00 - 21:30 Rond de tafel gesprek #2
21:30 - 22:30 Borrel, workshops & markt

Inspireer elkaar

Ontmoet gelijkgestemde vrouwen en deel je verhalen met elkaar. Of misschien vind jij wel dat ene fietsmaatje waar je naar op zoek was! Daarnaast is dit je kans om die vriendin die altijd al op de fiets wilde stappen, maar net dat laatste zetje in de rug nodig heeft, mee te nemen en te laten inspireren.

Schrijf je nu in!

Dames, schrijf je in voor 25 euro en neem gratis een vriendin/bekende mee. We hebben ruimte voor 150 dames, vol is vol! Zodra de inschrijving binnen is ontvang je binnen 1 week een email over de betaling. Heb je problemen met inschrijven? Stuur een email naar marithuisman@zeloo.nl

LINK INSCHRIJFFORMULIER