Blog

Stuur een email en maak kans op de Marianne Vos Experience

Stuur een email en maak kans op de Marianne Vos Experience

Maak nu kans op 1 dag in het leven van wereld en olympisch kampioen Marianne Vos en haar ploeg, 1 dag in een andere wereld. Tijdens deze unieke belevenis neemt Koos Moerenhout je mee op reis door het hoofd van een topsporter, leert renster Annemiek van Vleuten je net zo eten als een pro en geeft ploegleider Erik van de Boom je tactische aanwijzingen. In de middag stap je de fiets op om jouw skills te verbeteren met een clinic “waaierrijden” en sprinten. De gehele dag kun je vragen stellen aan de rensters van het Rabo-Liv team en natuurlijk aan Marianne zelf.

Mannen: Ken jij een (fiets)vriendin die jij hier graag mee naar toe wilt nemen? Meld haar dan nu aan en zorg dat jullie samen deze experience beleven. Stuur een mail naar marithuisman@zeloo.nl met haar naam en het emailadres en wie weet ga jij samen met haar naar de Marianne Vos Experience.

Vrouwen: Ken jij een vriendin die hier graag aan mee doet en lijkt jou dit ook wel wat? Meld haar dan nu aan! Stuur een mail met haar naam en het emailadres naar marithuisman@zeloo.nl en wie weet maken jullie kans op de Marianne Vos Experience.

Datum: Vrijdag 3 oktober
Locatie: Papendal, Arnhem

Programma:
09:00 - 09:30 Inloop
09:30 - 10:00 Voorstellen Team Rabo-Liv
10:00 - 11:30 Workshops (Mental coaching, voeding & Tactiek)
11:30 - 12:15 Lunch
12:15 - 12:45 Omkleden
12:45 - 16:00 Workshops op de fiets (Waaier rijden & Sprint training)
16:00 - 17:00 Borrel & afsluiting

Let op!! Er is slechts plaats voor 10 personen. Winnaars worden middels een loterij gekozen en op 21 September per email op de hoogte gebracht.