Blog

Kijkje achter de schermen bij Team Rabo-Liv

Kijkje achter de schermen bij Team Rabo-Liv

Tijdens de belangrijkste wedstrijd van het jaar, het Nederlands Kampioenschap Wielrennen, kan je bij ons achter de schermen een kijkje nemen. In de ochtend ontvangen we je voor koffie en een meeting met ploegleider Koos Moerenhout. Met een aantal dames van het team geeft hij je tips & tricks voor op de fiets en legt hij uit wat er allemaal bij een vrouwenteam komt kijken.

Vervolgens, uiteraard zonder de meiden van Team Rabo-Liv, stappen we op de fiets voor een ritje van 60-75km. Team Rabo-Liv mechanieker Andre Schouwenaar volgt ons in de wagen. De tocht wordt begeleid door 2 professionele rideleaders, beide opgeleid door Marianne Vos.

Eenmaal terug bij het hotel is er gelegenheid om te douchen en krijg je een lunchpakket. Gezamenlijk, maar wel met eigen vervoer, gaan we naar het NK parcours om de wedstrijd van de dames te bekijken. De rideleaders geven achtergrond informatie, informeren je over het verloop van de wedstrijd en de rensters van Team Rabo-Liv én leggen je haarfijn de tactiek uit.

Inclusief
- Koffie/Thee bij aankomst
- Lunchpakket
- Route
- Begeleiders
- Supportcar tijdens de tocht

Exclusief
- Vervoer naar het NK Parcours

Wat: Een kijkje achter de schermen bij Team Rabo-Liv
Waar: Lattrop (Landgoed de Holtweijde, Spiekweg 7, Lattrop)
Wanneer: 28 Juni
Hoelaat: 09:30 tot ongeveer 18.00
Kosten: 25 euro per persoon
Opgeven: Marithuisman@zeloo.nl

Wil je bij ons een kijkje achter de schermen nemen, stuur een email naar Marithuisman@zeloo.nl

Let op, we hebben plek voor 25 dames, vol is vol!

Tot dan!